Schilderwerken


Schilderwerken Marcelo voert alle schilderwerken voor  zowel binnen als buiten uit. Hierbij maken we gebruik van enkele speciale verftechnieken.

Patineren

Zo kunnen wij elk meubelstuk of elke oppervlakte patineren. Dit betekent dat we met een speciale verflaag ervoor gaan zorgen dat een bepaald stuk er ouder en dus ook antieker gaat uitzien.

Polychromeren

Wij kunnen ook polychromeren. Dit houdt in dat we een object met vele (poly) kleuren (chromos) kunnen beschilderen.

Spuiten van sigmulto

Een andere techniek is het spuiten van sigmulto. Dit is het spuiten met een meerkleurige verf met een gladde afwerking. Voordeel van dit soort spuittechniek is dat deze een hoge duurzaamheid verzekert, weinig stof aantrekt en bovendien goed te reinigen is. Hierdoor wordt het vooral gebruikt voor bijvoorbeeld keukens, ziekenhuizen, kantoren, ...

Craqueleren

Verder kunnen wij ook alle oppervlakten craqueleren. Het woord geeft al een beetje aan waarover het hier gaat, namelijk het aanbrengen van kleine barstjes in een verflaag.

Leempleister

Ten slotte plaatsen wij ook leempleister. Dit is een pleister die uit 100% natuurlijke producten bestaat en vele voordelen heeft. Zo werkt deze pleister vochtregulerend, slaat deze warmte op en absorbeert deze ook geurtjes. Bovendien is dit een duurzame pleister en zorgt deze voor een kwaliteitsvolle en decoratieve afwerking.

Om een idee te krijgen van deze speciale verftechnieken, kan je een kijkje nemen bij onze realisaties.

Schilderwerken Marcelo werkt voor zijn afwerking met gerenommeerde merken zoals Sikkens, Trimetal en Sigma verven.

ORACPROFIELEN

Geef uw woning meer stijl door het plaatsen van sierlijsten aan plafonds en muren
Plaatsen van profielen,zuilen,plinten enz. van het merk orac

KALKVERF & KALEI

Met kalei en kalkverf brengt men sfeer,ziel en leven in en rond de woning
Deze producten verouderen mooi.Door hun vochtregulerende eigenschappen vertonen zich de typische kleurnuances die eigen zijn aan kalk